Reasons to
subscribe
on Hubb
Unified Worldwide Network
in Your Language
Unlimited Ads for FREE
First Page on Search Engines
under HUBB for FREE
Choose Your Own Keywords
for FREE
Multiple Service Apps for FREE
No Commission or Hidden Fees
Direct Contact with Customers
without Agents
Ability to Have Your Own Website
under HUBB for FREE
Expand Your Business
Overseas for FREE
Register now
icon-applicant-user
Contact person: San Luni
+381652535297 Send an e-mail
Listed by: San Luni
Rating:

Skyline, Kneza Miloša

Posted 13.10.2020
5 views
Ad type: Residential
Property type: Apartment
Location: Belgrade , Savski Venac
≈1811 USD / monthly
≈1499 EUR / monthly
Details:
Size: 947 SqFt
Floor: 8
Floors: 24
Bedrooms: 3
Bathrooms: 1
Year built: 2019

Advanced options

View of water
Covered parking
Security
Balcony
Built-in wardrobes
Central A/C & heating
Pets allowed

Description

NOV i luksuzan stan/poslovni prostor u ponudi za najam u kompleksu SKYLINE u centru Beograda u ulici Kneza Milosa. Stan se izdaje u dugorocni najam kao nekoriscen i skroz nov, orijentisan jugozapadno sa pogledom na park, most Gazelu, most na Adi, reku Savu i Beogradski sajam. Stan se nalazi na 8 spratu gledano iz ulice Sarajevska kao nulta etaza ali kako je recepcija zgrade na nivou Kneza Milosa ulice odnosno 4. spratu, onda je i stan samim tim pozicioniran na 4. spratu. Stan je opremljen novom kuhinjom i Bosch belom tehnikom kao i nekim ugradnim plakarima ali bez drugog pokretnog namestaja a u dogovoru sa potencijalnim zakupcem se moze dogovoriti dalje opremanje. Slike stana ne prikazuju kuhinju jer je jos uvek u izradi ali ce biti gotova i spremna za koristenje od 01.06.2020.

Zgrada je sastavni deo kompleksa SKYLINE kao prvi izgradjeni objekat, i tu se nalazi fitnes i spa centar kao i tri ulaza i izlaza iz podzemne garaze. U samom stanu su izvedene instalacije mreznih kablova i jake struje na svakom zidu svih prostorija a dostupan je i opticki internet.

Zakupac moze dodatno zakupiti PARKING MESTA u podzemnoj garazi. Parking mesta se izdaju po ceni od 120Eur do 140 Eur na mesecnom nivou a u zavisnosti od velicine, jer postoje standardna i premijum/veca parking mesta. Zakupac moze zakupiti maksimalno 7 (sedam) parking mesta.

Zgrada je vrhunskog kvaliteta i vise o samom projektu Skyline mozete procitati na web stranici [http://www.belgradeskyline.rs/]. Vazno je napomenuti odlicnu stratesku lokaciju u blizini auto puta tj. mosta Gazela, zatim visoku bezbednost, stil, otmenost, funkcionalnost, spa i fitnes centar u samoj zgradi, blizinu diplomatskih predstavnistva, promenade, policijske stanice Savski venac ali i poslovne zgrade u okviru ovog kompleksa koja je jos u izgradnji i sa rokom zavrsetka 2022. godine.

Stan se izdaje od strane pravnog lica i cena najamnine ce biti obracunata u dinarima po srednjem kursu NBS-a na dan placanja uz iskazan PDV na osnovnu cenu najma.

Ovaj stan odnosno poslovni prostor je useljiv odmah.

Ag. provizija 50%
TOP
All the services you need on one platform
Ordering Services Online
All the services you need on one platform
Ordering Services Online

Avalible Services

Coming soon

Show all
Close
Login on Hubb
Reset password